Kalender-actie

Aankondiging kalender en verzoek jaarlijkse donatie

november 2010


Beste Boezemvrienden,

Kalender-actie

Met plezier kondigen we aan dat 17 november een prachtige maandkalender van de Bergboezem verschijnt. Deze kalender is te koop voor € 15,-. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan Stichting Natuur- en Milieuwacht Berkel en Rodenrijs. Deze actie is op touw gezet om de kas weer aan te vullen. Het afgelopen jaar hebben we intensiever dan ooit actie gevoerd voor het behoud van het cultuurhistorische weidegebied in de Bergboezem. Hierdoor is aanvulling van de kas van de Stichting hard nodig. Nog steeds moeten we alle zeilen bijzetten om de plannen tegen te houden.

Voor en door Boezemvrienden

De kalender toont met prachtige foto's waar we het allemaal voor doen: het mooie cultuurhistorische landschap met koeien, schapen en weidevogels, in de zon en in de sneeuw. Deze kalender, in A3 formaat (297 x 420 mm) met schitterende foto's van de polder en ruimte voor notities bij elke datum, is samengesteld door Arno Neeleman. De voorplaat is ontworpen door Bas van Leeuwen. Elke maand van de kalender is gesponsord door een bedrijf uit de omgeving van de Bergboezem. De kalenders worden door vrijwilligers verkocht. Het is dus een echte actie vóór en dóór Boezemvrienden geworden, waarvan de volledige opbrengst naar de Stichting gaat. Met de aanschaf van de kalender en/of uw donatie investeert u in het behoud en in de toekomst van onze prachtige Bergboezem.

Verspreiding kalender

De verspreiding van de kalender vindt huis aan huis plaats in de directe omgeving van de Bergboezem (Oude Leede, Rodenrijs achter het spoor, Oude Bovendijk). De kalender is ook te bestellen door een e-mail te sturen met uw gegevens aan info@bergboezem.nl. In Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw worden de kalenders dan gratis thuisbezorgd en aan de deur afgerekend. Buiten dit gebied worden de verzendkosten doorberekend (graag vooraf het bedrag inclusief verzendkosten, in totaal € 21,75, overmaken op rekening nummer 1067.19.998 ten name van Stichting Natuur- en Milieuwacht te Berkel en Rodenrijs, onder vermelding van 'kalender' en uw naam). Tevens kunt u de kalender kopen bij de volgende winkels: Treurniet Mengvoeders, Boekhandel Janneke, Benfried Noordeindseweg, Kantoor- en boekhandel Van Atten (in Pijnacker en Berkel Centrum), Wijnhandel Van Vianen en Kaasboerderij Van der Burg Noordeindseweg.

Zegt het voort!

We hopen dat u in grote getale de kalender koopt. Daarnaast willen we u verzoeken ook uw vrienden, kennissen en familie te vragen om ons te steunen door het kopen van deze kalender voor het behoud van onze cultuurhistorische polder.

Tip: Koop wat extra kalenders als cadeautje voor de feestdagen!

Jaarlijkse donatie

Voor velen onder u is het alweer een jaar geleden dat we om een gift hebben verzocht. Van velen hebben we deze gift ook gekregen, daarvoor nogmaals hartelijk dank. We hopen naast de steun via de kalender ook weer op uw donatie. U kunt uw donatie overmaken op rekening nummer 1067.19.998 ten name van Stichting Natuur- en Milieuwacht te Berkel en Rodenrijs, onder vermelding van 'donatie' en uw naam en woonplaats. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Stichting Natuur- en Milieuwacht

De kalender van Stichting Natuur- en Milieuwacht Afbeelding: de kalender voor 2011 van Stichting Natuur- en Milieuwacht.