Boezemvrienden

Om iets te kunnen bereiken is het noodzakelijk dat Stichting Natuur- en Milieuwacht kan aantonen dat een grote groep mensen tegen de plannen met de Bergboezem is. U kunt Stichting Natuur- en Milieuwacht steunen in de strijd voor het behoud van de Bergboezem door Boezemvriend te worden. Als Boezemvriend geeft u aan ook tegen de plannen te zijn en wordt u (bij voorkeur per e-mail) op de hoogte gehouden van de stand van zaken rond de Bergboezem. Vraag uw partner of andere gezinsleden om zich apart aan te melden. Op deze manier komt er een grote lijst van tegenstanders.

U kunt Stichting Natuur- en Milieuwacht helpen door u actief in te zetten. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen nodig die willen verschijnen bij hoorzittingen en bij bezoeken van de pers en mensen die nieuwe Boezemvrienden willen werven.

Inmiddels zijn er al enkele jaren kosten gemaakt door Stichting Natuur- en Milieuwacht. Om door te kunnen gaan met de strijd is úw steun nodig. Daarom wordt u gevraagd een bijdrage naar eigen keuze te doen. Dit kan op elk gewenst moment.

Hoe word ik Boezemvriend?

U kunt nú Boezemvriend worden door hieronder uw gegevens in te vullen. Het invullen van een e-mail adres is noodzakelijk om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws. U kunt zelf aangeven of wij u mogen benaderen voor een actieve bijdrage. Wellicht heeft u suggesties voor het soort hulp, schroom niet om deze suggesties kenbaar te maken.

Uw donatie kunt u overmaken op rekening nummer 1067.19.998 ten name van Stichting Natuur- en Milieuwacht te Berkel en Rodenrijs, onder vermelding van 'donatie Bergboezem' en uw naam en woonplaats.

Alvast bedankt voor uw steun!
Ja, ik word Boezemvriend!


Ja, ik wil geen moeras en ruigte maar koeien in de wei en daarom word ik Boezemvriend. Ik wil op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws.

Mijn gegevens

Naam
Adres
Postcode en plaats  
E-mailadres
Telefoonnummer

OpmerkingenVerzend uw formulier

Klik om uw aanmelding te verzenden.